Frecati spuma zaharul cu galbenusurile, adaugati laptele si puneti la foc amestecand mereu pana se ingroasa. Se lasa se raceasca, se adauga caisele curatate si strivite, dupa care se pune la inghetat. Cand este aproape inghetata, se adauga un pahar cu frisca si se amesteca 10 min. Dupa inca 5 minute de stat in frigider este gata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii