Se bate smantana cu 1,5 cana de zahar, frisca obtinuta se introduce la frigider.
Se bat albusurile spuma cu o cana zahar si lingura de rom.
Cacao se amesteca cu zaharul vanilat si restul de zahar peste care se toarma 50 ml apa clocotita, amestecandu-se pana se obtine o crema omogema. Se raceste complet. Se amesteca frisca cu albusurile batute spuma si crema de cacao, iar in final se adauga ciocolata rasa si se da la frigider.Este o nebunie !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii