autor:

Fara foto

» » Inghetate

INGHETATA DE CIOCOLATA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
250 g migdale sau nuci tocate, 500 g frisca, 1 lingurita unt, 200 g ciocolata de menaj topita, 2 oua, 60 g zahar, 2 lingurite vanilie, Cacao pentru décor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul se pun intr-un vas si se bat deasupra unui vas cu apa pe foc. Ele se bat pana devin spumoase. Peste aceasta se adauga ciocolata topita.
Frisca se bate separate si se incorporeaza peste prima compozitie
Se incorporeaza si migdalele prajite cu o lingura de unt.
Aceasta compozitie se toarna intr-o forma de cozonac tapetata cu folie de plastic si se baga la congelator.
A doua zi se rastoarna si se pudreaza cu cacao sau se trece prin migdale sau nuci tocate
Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Se spala portocala, se curata coaja, se taie in cuburi si se lasa la marinat in cele 2 linguri de

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Inghetate
Trandafiri de inghetata cu petale de ciocolata

Trandafiri de inghetata cu petale de ciocolata

Eu am folosit un iaurt cu 4% grasime, pe care l-am pus in blender impreuna cu bananele curatate de

2 voturi    1 comentariu
3h 20 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Nuta , 14 iunie 2013

    bona

  • Fara foto

    Xenna Razboinica , 14 iunie 2013

    fffffffffffffffff bunaaaaaaaaaaaa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Arata super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      O bunatate...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Reusita...

    • Fara foto

      vera , 23 septembrie 2009

      Buna,ft interesanta!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Foarte bine arata! Felicitari!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Arata bine inghetata. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250 g migdale sau nuci tocate
  • 500 g frisca
  • 1 lingurita unt
  • 200 g ciocolata de menaj topita
  • 2 oua
  • 60 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Cacao pentru décor

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni