autor:

» » Inghetate

Inghetata de ciocolata

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- 300 gr smantana, - cinci oua, - zahar pudra 4 linguri, - o suta de grame de ciocolata rasa, - o lingurita de rom, - vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Frecati galbenusurile cu zaharul, adaugati smantana, turnati ciocolata rasa sau topita, rom, dupa care albusurile batute spuma. Se baga in congelator pentru jumatate de ora si este gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Vulcan de ciocolata cu inghetata si capsuni

Vulcan de ciocolata cu inghetata si capsuni

Se topeste ciocolata cu untul intr-un bol la aburi, se amesteca preparatul obtinut cu zaharul pudra,

29 voturi    5 comentarii
15 min
Prajituri
Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana devine o crema umflata si spumoasa. Se pun laptele si smantana

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 300 gr smantana
  • - cinci oua
  • - zahar pudra 4 linguri
  • - o suta de grame de ciocolata rasa
  • - o lingurita de rom
  • - vanilie

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata de vanilie cu zmeura Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu arome fresh Inghetata cu arome fresh

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Inghetata de vanilie