Se dizolva zaharul cu 2-3 linguri de apa clocotita.Se amesteca ciocolata rasa si se lasa sa se raceasca.Se amesteca apoi cu frisca de preferinta nebatura si romul.Se pune la congelator.O parte din ciocolata poate fi taiata bucatele si pusa in compozitia racita.Se serveste cu ciocolata rasa deasupra si coniac.E mai gustos dak in compozitie se amesteca 100 g nuci macinate cat mai fin .
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii