Inghetata de cirese cu toping de cirese

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de cirese cu toping de cirese

Ingrediente

  • 400 gr iaurt gras
  • 400 gr cirese
  • 1 lingura miere
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • topping de cirese

Mod de preparare

Am curatat ciresele de os si le-am pus in blender jumate de minut. Am adaugat iaurtul, zaharul vanilat si mierea si am mai mixat jumate de minut. Crema astfel formata am turnat-o in forme mici pe care le-am dat la frigider pentru 3-4 ore.

La servit am scos forma de la frigider si am trecut fundul si peretii acesteia prin apa fierbinte si am rasturnat-o pe o farfurie. Peste am pus topping de cirese facut in casa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise