Am curatat ciresele de os si le-am pus in blender jumate de minut. Am adaugat iaurtul, zaharul vanilat si mierea si am mai mixat jumate de minut. Crema astfel formata am turnat-o in forme mici pe care le-am dat la frigider pentru 3-4 ore.
La servit am scos forma de la frigider si am trecut fundul si peretii acesteia prin apa fierbinte si am rasturnat-o pe o farfurie. Peste am pus topping de cirese facut in casa.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii