Intr-o oala, puneti ciresele, zeama de lamaie.
Intr-o oala, puneti ciresele, zeama de lamaie, vanilia si zaharul si dati un clocot, amestecand pana zaharul este dizolvat. Cu o furculita, zdrobiti ciresele. Dupa ce zaharul s-a topit, raciti compozitia, aprox 10 minute. Apoi puneti compozitia intr-un blender si omogenizati.
Intr-un bol, punem laptele, iaurtul, frisca nebatuta si Amaretto si amestecati, apoi punem mixul de cirese si amestecam. Apoi turnati in forma in care doriti sa inghetati.
Dati la congelator peste noapte, amestecand dupa 30 de minute din nou cu mixerul inghetata, pentru a nu se forma cristale de gheata.
Daca aveti masina de facut inghetata, a doua zi adaugati compozitia in aparat si procesati 25 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii