Intr-o oala, puneti ciresele, zeama de lamaie.
Intr-o oala, puneti ciresele, zeama de lamaie, vanilia si zaharul si dati un clocot, amestecand pana zaharul este dizolvat. Cu o furculita, zdrobiti ciresele. Dupa ce zaharul s-a topit, raciti compozitia, aprox 10 minute. Apoi puneti compozitia intr-un blender si omogenizati.
Intr-un bol, punem laptele, iaurtul, frisca nebatuta si Amaretto si amestecati, apoi punem mixul de cirese si amestecam. Apoi turnati in forma in care doriti sa inghetati.
Dati la congelator peste noapte, amestecand dupa 30 de minute din nou cu mixerul inghetata, pentru a nu se forma cristale de gheata.
Daca aveti masina de facut inghetata, a doua zi adaugati compozitia in aparat si procesati 25 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii