Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de frisca cu nuci, alune,  stafide si smochine si sos de capsuni

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 200 g frisca de smantana
  • 6 linguri zahar
  • 50 g nuca prajita si taiata bucatele
  • 50 g alune prajite si taiate bucatele
  • 50 g stafide
  • 50 g smochine
  • sos de capsuni Dr Oetker

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga frisca, nucile , alunele, smochinele si stafidele, se amesteca totul usor si se pune in masina de inghetata. Se serveste cu sos de capsuni sau orice alt topping.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor