Se taie capsunile in cuburi si se pun intr-un bol.Se amesteca zaharul si zeama de lamaie intr-un castronel si se lasa 1/2 ora.Apoi se se amesteca capsunile cu zaharul si lamaia,vanilia si apoi iaurtul.Se pune compozitia intr-un vas,se acopera cu folie de plastic.Se inteapa folia cu o scobitoare din loc in loc si se baga la congelator.Se poate servi cu frisca si bucati de ciocolata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii