INGHETATA DE IAURT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
INGHETATA DE IAURT

Ingrediente

  • 250 ml iaurt
  • 100 capsuni proaspete
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare

Se taie capsunile in cuburi si se pun intr-un bol.Se amesteca zaharul si zeama de lamaie intr-un castronel si se lasa 1/2 ora.Apoi se se amesteca capsunile cu zaharul si lamaia,vanilia si apoi iaurtul.Se pune compozitia intr-un vas,se acopera cu folie de plastic.Se inteapa folia cu o scobitoare din loc in loc si se baga la congelator.Se poate servi cu frisca si bucati de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise