Curatam kiwi de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete. Punem kiwi intr-o oala adanca,adaugam dulceata si zaharul,amestecam si lasam 30 de minute sa se formeze un sirop. Pisam compozitia intr-un blender dupa care adaugam albusurile si spuma batute bine. Punem inghetata intr-o forma si dam la congelator peste noapte. Eu am servit in paharele de ciocolata pe care le-am facut asa: Am topit 100 g ciocolata amaruie cu un strop de apa si cu o pensula am uns forme de silicon (pentru muffins),le-am pus la congelator peste noapte si a doua zi le-am savurat cu placere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii