Inghetata de kiwi

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 x 120 ml forme pentru inghetata
  • 4 kiwi
  • 300 ml iaurt natural gros
  • 3 linguri de miere

Mod de preparare

1. Daca se poate, se fixeaza congelatorul pe congelare rapida. Se spala 6 forme de inghetata pe bat cu apa rece si se scurg.

2. Intre timp, se curata fructele cu un cutit. Se taie in bucati si se zdrobesc intr-un blender timp de 20 de secunde, pana cand se omogenizeaza.

3. Se toarna jumatate din amestec in forme si se lasa in congelator. Se lasa la racit o jumatate de ora pana cand se intaresc.

4. Se amesteca iaurtul si mierea si se toarna cantitati egale in forme. Se pun din nou formele in congelator si se lasa timp de 30 de minute sau pana cand se intaresc.

5. Se scot formele din congelator si se toarna restul amestecului deasupra. Se introduc betisoarele si se imping cat mai mult posibil. Se dau la congelator pentru inca doua ore pana cand sunt complet inghetate.

6. Inainte de a servi, se tin formele sub jet de apa calda cateva secunde. Inghetata se va desprinde astfel usor din forme.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise