Inghetata de persici si zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mascarpone (sau ricotta), 175 g zahar , 50
  • ml lichior de piersici, 600 g frisca, 200 g zmeura, 400 g piersici din
  • conselva (mai bine decâr proaspere, pentru ca sunt usor îndulcite)

Mod de preparare

Piersicile din conserva le tai în feliute subtiri. Pe o tava pui hârtie de

copt,asezi pe ea fructele si dai la congelator.

Bati bine crema mascarpone cu telul sau mixerul. Zaharul îl pui

îtrr-o olicica sa fiarba cu 1/81 de apa. Amesteci pâna obtii un sirop.

Îl iei de pe aragaz, Îl lasi la racit si il incoporezi

in mascarpone, o data cu lichiorul de piersici.

Adaugi si zmeura congelara, împreuna cu

piersicile. La final bati bine frisca si o amesteci

in mascarpone.

Tapetezi cu folie alimentara vasul pentru

inghetaaa si rastorni amestecul de mascarpone

si fructe, nivelezi un pic si dai tava la congelator

pentru cel putin 3 ore.

Scoti desertul din congelaror cu 45 de min.

Înainre de a-l aduce la masa si îl pui în frigider

sa se dezghete un pic. Îl tai felii cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise