autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata de persici si zmeura

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
500 g mascarpone (sau ricotta), 175 g zahar, 50, ml lichior de piersici, 600 g frisca, 200 g zmeura, 400 g piersici din, conselva (mai bine decâr proaspere, pentru ca sunt usor îndulcite)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Piersicile din conserva le tai în feliute subtiri. Pe o tava pui hârtie de
copt,asezi pe ea fructele si dai la congelator.
Bati bine crema mascarpone cu telul sau mixerul. Zaharul îl pui
îtrr-o olicica sa fiarba cu 1/81 de apa. Amesteci pâna obtii un sirop.
Îl iei de pe aragaz, Îl lasi la racit si il incoporezi
in mascarpone, o data cu lichiorul de piersici.
Adaugi si zmeura congelara, împreuna cu
piersicile. La final bati bine frisca si o amesteci
in mascarpone.
Tapetezi cu folie alimentara vasul pentru
inghetaaa si rastorni amestecul de mascarpone
si fructe, nivelezi un pic si dai tava la congelator
pentru cel putin 3 ore.
Scoti desertul din congelaror cu 45 de min.
Înainre de a-l aduce la masa si îl pui în frigider
sa se dezghete un pic. Îl tai felii cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de persici si zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de zmeura cu bezea

Inghetata de zmeura cu bezea

Zmeura o spalam bine apoi o transformam in piure. Daca va deranjeaza semintele puteti sa o scurgeti,

2 voturi    1 comentariu
1h
Inghetate
Îngheţată cu mure

Îngheţată cu mure

Mixeaza murele şi strecoară sucul. Presează lămâia şi adaugă sucul peste cel de mure. Adaugă

12 voturi    5 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g mascarpone (sau ricotta)
  • 175 g zahar
  • 50
  • ml lichior de piersici
  • 600 g frisca
  • 200 g zmeura
  • 400 g piersici din
  • conselva (mai bine decâr proaspere
  • pentru ca sunt usor îndulcite)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Parfait cu căpşuni şi cireşe