Piersicile din conserva le tai în feliute subtiri. Pe o tava pui hârtie de
copt,asezi pe ea fructele si dai la congelator.
Bati bine crema mascarpone cu telul sau mixerul. Zaharul îl pui
îtrr-o olicica sa fiarba cu 1/81 de apa. Amesteci pâna obtii un sirop.
Îl iei de pe aragaz, Îl lasi la racit si il incoporezi
in mascarpone, o data cu lichiorul de piersici.
Adaugi si zmeura congelara, împreuna cu
piersicile. La final bati bine frisca si o amesteci
in mascarpone.
Tapetezi cu folie alimentara vasul pentru
inghetaaa si rastorni amestecul de mascarpone
si fructe, nivelezi un pic si dai tava la congelator
pentru cel putin 3 ore.
Scoti desertul din congelaror cu 45 de min.
Înainre de a-l aduce la masa si îl pui în frigider
sa se dezghete un pic. Îl tai felii cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii