Inghetata de piersici cu iaurt

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr compot de piersici
  • 200 gr zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1 lamaie
  • 100 ml frisca
  • dulceata

Mod de preparare

Se pune la fiert zaharul cu sucul de la compot pana se obtine un sirop gros.Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga iaurtul si sucul de lamaie.

Jumatate din piersicile din compot se toaca marunt,se fac piure,iar restul se taie cubulete si impreuna se adauga in siropul facut.

Compozitia se toarna in forme si se da la congelator 2 3 ore.

Dupa acest timp se scoate inghetata, se pune frisca deasupra si fructe din dulceata si se mai da la congelator 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise