Sucul de portocale il strecurati de pulpa ramasa de la portocale si intr-un casatron mai mare combinati toate ingredientele; amestecati bine.
(Frisca si laptele sa fie de la frigider)!!!
Compozitia se pune in masina de inghetata (containerul de la masina de inghetata sa fie la congelator cel putin 24 ore inainte de al folosi) si urmati instructiunile ei. Nu uitati!, compozitia isi v-a mari volumul datorita temperaturii reci, deci lasati cam 1/4 liber in containerul in care faceti inghetata, nu-l umpleti!!!
Dupa care puneti inghetata in container de plastic cu capac si o puneti la congelator 1/2 ora inainte de a servi.
**Pentru cine nu are masina de inghetata, bateti bine compozitia cu mixerul (cam 3 min.) sau telul (6 min.)si dupa asta puneti compozitia in container de plasctic la congelator si o lasati cel putin 1 ora).
Va doresc pofta buna, si pentru ca au venit "caldurile" am sa mai trimit retete "racoroase"! care sper sa va placa.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii