Se fierbe laptele,se adauga zaharul,vanilia si se lasa la foc incet pana se dizolva zaharul.Separat se bat ouale intregi,se adauga laptele fierbinte,batandu-se continuu.Se mai pune putin pe foc,fara sa dea in clocot,se amesteca putin,apoi se stercoara prin sita deasa si se pune la racit intr-un vas cu apa rece.Rece se pune la congelator.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii