autor:

» » Inghetate

inghetata de vanilie

Autor: nita anca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nita anca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
6oua, 500ml smantana de frisca, esenta vanilie, 200gr zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se separa ouale, se bate albusul bine cu zaharul pana se face ca o bezea dupa care se adauga galbenusele frecate ,se mesteca cu o lingura de lemn. Se bate smantana de frisca apoi se adauga in cealalta compozitie, se amesteca si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de vanilie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de vanilie cu zmeura

Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti

1 vot    0 comentarii
30 min
Inghetate
Inghetata cu vanilie

Inghetata cu vanilie

In bolul unui mixer punem 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca.

2 voturi    0 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6oua
  • 500ml smantana de frisca
  • esenta vanilie
  • 200gr zahar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Retete

din Inghetate

Inghetata de vanilie cu zmeura Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu arome fresh Inghetata cu arome fresh

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA