Laptele se indulceste cu zahar si se fierbe. Desfaceti batonul de vanilie si inmuiati-l in laptele fierbinte o ora.
Amestecati apoi laptele cu laptele condensat, smantana si sarea. Puneti amestecul la odihna in frigider, pe raftul de rece timp de o ora si jumatate, dupa care turnati totul in blender si faceti un shake pentru un minut. Pune la frigider pentru o ora si se repeta operatiunea de cel putin doua ori sau mai multe.
Dupa ultima interventie cu blenderul pune inghetata in frigider sa stea timp de o ora pana cand a ajuns de o consistenta suficienta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii