Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se albesc.Adaugam laptele si punem amestecul pe foc sa se ingroase ,luam de pe foc si adaugam vanilia .Separat mixam frisca apoi o amestecam usor cu compozitia de galbenusuri.O punem intr-o forma pentru congelator,peste inghetta adaugam piscoturile .O lasam la congelator ptr minim 4 ore.
.O servim cu o lingura de dulceata de capsuni ,facuta in casa in cazul meu .
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii