autor:

Alexandrina

» » Inghetate

Inghetata de visine

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2013

Ingrediente
300 g vișine,, 150 g zahăr (mai mult/mai puțin, după gustul fiecăruia),, 1 găletușă de smântână, de 900 g, 15%, Napolact am folosit eu.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Blenduim vișinele, le presărăm cu zahăr și le punem la fiert. Lăsăm să fiarbă, câteva clocote, până se topește zahărul. Lăsăm la răcorit.
Amestecăm apoi piureul de vișine cu smântâna.
Amestecul cremos obținut îl dăm la congelator, câteva ore. O dată pe oră scoatem înghețata din congelator, o amestecăm și o dăm iar la frig.
Daca aveti masina de inghetata, folositi-o cu incredere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Îngheţată de vanilie cu visine şi pepene galben

Îngheţată de vanilie cu visine şi pepene galben

Într-un vas puneţi pe foc laptele cu vanilia şi încălziţi puternic, până aproape de punctul

6 voturi    4 comentarii
59 min
Inghetate
Inghetata de visine

Inghetata de visine

Mai intai, se scot sâmburii vişinelor, se pun în congelator peste noapte, împreună

0 voturi    0 comentarii
13h
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 25 august 2013

    Delicioasa!

  • Fara foto

    Presecan Eugenia , 24 august 2013

    buna, buna!

  • crelsah18

    crelsah18 (Chef de cuisine) , 22 august 2013

    O minunatie

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 august 2013

      Foarte aromata si apetisanta!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g vișine,
  • 150 g zahăr (mai mult/mai puțin
  • după gustul fiecăruia),
  • 1 găletușă de smântână
  • de 900 g
  • 15%
  • Napolact am folosit eu.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

52 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

mihai (Chef de cuisine)

Delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata cu orzo