Visinele se dau prin robotul de bucatarie sau prin masina de carne si se lasa sa se scurga sucul si pulpa fructului fara coji.
Smantana si laptele se pun intr-o craticioara, se adauga zaharul si se incalzesc impreuna pana se topeste zaharul si este aproape de fierbere.
Nu trebuie sa fiarba! Se adauga esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca. Se adauga compozitia visinelor si sucul de lamaie si se lasa cateva ore la frigider,dupa care se adauga la masina de inghetata pentru 20 de minute sau se pune intr-o cutie la congelator. Dupa o ora se scoate si se freaca bine pentru a sparge gheata. Se repeta inca de doua ori.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii