Visinele se dau prin robotul de bucatarie sau prin masina de carne si se lasa sa se scurga sucul si pulpa fructului fara coji.
Smantana si laptele se pun intr-o craticioara, se adauga zaharul si se incalzesc impreuna pana se topeste zaharul si este aproape de fierbere.
Nu trebuie sa fiarba! Se adauga esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca. Se adauga compozitia visinelor si sucul de lamaie si se lasa cateva ore la frigider,dupa care se adauga la masina de inghetata pentru 20 de minute sau se pune intr-o cutie la congelator. Dupa o ora se scoate si se freaca bine pentru a sparge gheata. Se repeta inca de doua ori.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii