autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata delicioasa

Autor: ilona19 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 10 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilona19 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 10 august 2010

Ingrediente
1 l smantana dulce, 2 pliculete intaritor pentru frisca, 4 oua, 2 cani de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Smantana dulce se bate cu mixerul impreuna cu cele 2 pliculete de intaritor. Dupa ce a fost batuta se adauga o cana de zahar si se continua amestecare cu mixerul pana ce zaharul nu se mai simte.
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat cu o cana de zahar.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile si cu frisca obtinuta din smanatana.
In compozitie se pot pune nuci, alune, dupa preferinte.Se da la congelator pentru 3-4 ore.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata delicioasa

Inghetata delicioasa

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca

13 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Inghetata cu piscoturi

Inghetata cu piscoturi

Intr-un vas se toarna 200 ml lapte rece de la frigider. Atentie: laptele trebuie inainte fiert si

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 l smantana dulce
  • 2 pliculete intaritor pentru frisca
  • 4 oua
  • 2 cani de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Inghetata rapida de capsune la Robochef