Smantana dulce se bate cu mixerul impreuna cu cele 2 pliculete de intaritor. Dupa ce a fost batuta se adauga o cana de zahar si se continua amestecare cu mixerul pana ce zaharul nu se mai simte.
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat cu o cana de zahar.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile si cu frisca obtinuta din smanatana.
In compozitie se pot pune nuci, alune, dupa preferinte.Se da la congelator pentru 3-4 ore.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii