autor:

Georgiana Cosac

» » Inghetate

Inghetata delicioasa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 9 linguri de zahar, 750 g frisca, capuccino, cacao, vanilie, rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca galbenusurile cu frisca, dupa care se adauga si albusurile amestecandu-se usor. Se imparte in 4. In fiecare cantitate se pune cate o aroma. Se pune intr-un bol in straturi si se lasa la congelator 24 de ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu capsuni

Inghetata cu capsuni

Incepem, prin a turna smanatana, intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer,o bate putin,apoi adaugam pe

2 voturi    1 comentariu
4h 10 min
Inghetate
Cremă sau îngheţată de cacao cu gelatină

Cremă sau îngheţată de cacao cu gelatină

Se face frişcă din smântână. Se pune gelatina la înmuiat conform instrucţiunilor. Pe aburi,

1 vot    0 comentarii
50 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    felicitari pentru reteta buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

    • lucy maagla

      lucy maagla (Maestru bucatar) , 06 decembrie 2009

      este foarte ,foarte,foarte buna. a esit nemai pomenit multumesc mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Ce bina arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Icremoasa mi place inghetata de genul acesta. E ca o casata. Felicitari!

    • Fara foto

      mariana! , 24 iulie 2009

      Vai ce buna trebuie sa fie!!!Excelent!Sa o scoateti la 2 ore sa amestecati energic sa vedeti voi ce bunatate cremoasa iese!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Buna si cremoasa! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 750 g frisca
  • capuccino
  • cacao
  • vanilie
  • rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

felicitari pentru reteta buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina