autor:

Georgiana Cosac

» » Inghetate

Inghetata delicioasa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 9 linguri de zahar, 750 g frisca, capuccino, cacao, vanilie, rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca galbenusurile cu frisca, dupa care se adauga si albusurile amestecandu-se usor. Se imparte in 4. In fiecare cantitate se pune cate o aroma. Se pune intr-un bol in straturi si se lasa la congelator 24 de ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu vanilie

Inghetata cu vanilie

In bolul unui mixer punem 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca.

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata

Inghetata

Frecati galbenusurile cu zaharul, bateti albusul spuma si sepatat frisca. Le amestecati cu grija,

6 voturi    3 comentarii
20 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    felicitari pentru reteta buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

    • lucy maagla

      lucy maagla (Maestru bucatar) , 06 decembrie 2009

      este foarte ,foarte,foarte buna. a esit nemai pomenit multumesc mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Ce bina arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Icremoasa mi place inghetata de genul acesta. E ca o casata. Felicitari!

    • Fara foto

      mariana! , 24 iulie 2009

      Vai ce buna trebuie sa fie!!!Excelent!Sa o scoateti la 2 ore sa amestecati energic sa vedeti voi ce bunatate cremoasa iese!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Buna si cremoasa! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 750 g frisca
  • capuccino
  • cacao
  • vanilie
  • rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

felicitari pentru reteta buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu petale de trandafiri Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Parfait de nugat