autor:

Georgiana Cosac

» » Inghetate

Inghetata delicioasa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 9 linguri de zahar, 750 g frisca, capuccino, cacao, vanilie, rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca galbenusurile cu frisca, dupa care se adauga si albusurile amestecandu-se usor. Se imparte in 4. In fiecare cantitate se pune cate o aroma. Se pune intr-un bol in straturi si se lasa la congelator 24 de ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu cacao si nuci

Inghetata cu cacao si nuci

Galbenusurile se amesteca cu zaharul laptele,untul,cacao si faina si se fierb. Dupa ce s-au fiert

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Inghetata sandwich

Inghetata sandwich

Frisca trebuie tinuta la rece inainte de a fi mixata. Biscuitii pot fi inlocuiti cu bucatele de ciocolata

11 voturi    3 comentarii
50 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    felicitari pentru reteta buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

    • lucy maagla

      lucy maagla (Maestru bucatar) , 06 decembrie 2009

      este foarte ,foarte,foarte buna. a esit nemai pomenit multumesc mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Ce bina arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Icremoasa mi place inghetata de genul acesta. E ca o casata. Felicitari!

    • mariana! , 24 iulie 2009

      Vai ce buna trebuie sa fie!!!Excelent!Sa o scoateti la 2 ore sa amestecati energic sa vedeti voi ce bunatate cremoasa iese!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Buna si cremoasa! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 750 g frisca
  • capuccino
  • cacao
  • vanilie
  • rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

222 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

felicitari pentru reteta buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata de vanilie cu zmeura Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu arome fresh Inghetata cu arome fresh

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Inghetata de vin rosu