- Pregatesc 3 castroane.
Procedez astfel:
- In fiecare castron se amesteca,cate doua galbenusuri si cate doua linguri de zahar.
- Intr-un castron adaug cacao si esenta de rom, in altul nessul,iar in ultimul adaug zaharul vanilat si un praf de sofran.
- Albusurie se bat spuma cu un praf de sare si 2-3 picaturi de zeama de lamaie, apoi se impart in mod egal in fiecare castron.
- Batem smantana cu zaharul,frisca obtinuta o impartim in mod egal in fiecare castron.
Asezam fiecare strat de crema intr-un vas de yena,presaram cu stafide si ciocolata rasa.Dam la congelator pentru cateva ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii