Inghetata in 3 culori

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Inghetata in 3 culori

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ness
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • sofran
  • un praf de sare
  • 2-3 picaturi de zeama de lamaie
  • 50 g stafide
  • 50 g ciocolata rasa
  • Frisca:
  • 300 ml smantana
  • 150 g zahar

Mod de preparare

- Pregatesc 3 castroane.

Procedez astfel:

- In fiecare castron se amesteca,cate doua galbenusuri si cate doua linguri de zahar.

- Intr-un castron adaug cacao si esenta de rom, in altul nessul,iar in ultimul adaug zaharul vanilat si un praf de sofran.

- Albusurie se bat spuma cu un praf de sare si 2-3 picaturi de zeama de lamaie, apoi se impart in mod egal in fiecare castron.

- Batem smantana cu zaharul,frisca obtinuta o impartim in mod egal in fiecare castron.

Asezam fiecare strat de crema intr-un vas de yena,presaram cu stafide si ciocolata rasa.Dam la congelator pentru cateva ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor