In blender se pun de la inceput iaurtul, bananele congelate siropul de artar si mierea.
Se blenduiesc pina devine o pasta.
Se pun in pahare innalte pline cam 3/4 apoi se adauga in ele capsunile inghetate. Se servesta imediat.
In loc de capsuni se pot folosi si fructe ce padure inghetate.
Reteta este pentru 2 portii mari
Dupa amestec inghetata va capata o culoare superba care se va vedea treptat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii