In blender se pun de la inceput iaurtul, bananele congelate siropul de artar si mierea.
Se blenduiesc pina devine o pasta.
Se pun in pahare innalte pline cam 3/4 apoi se adauga in ele capsunile inghetate. Se servesta imediat.
In loc de capsuni se pot folosi si fructe ce padure inghetate.
Reteta este pentru 2 portii mari
Dupa amestec inghetata va capata o culoare superba care se va vedea treptat.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii