Se risneste meiul si se pune la fiert in 300gr apa. Se fierbe pina se ingroasa bine pina incepe un pic sa se lipeasca de fund. (dar nu trebuie sa se arda). Amestecam continuu.
Se adauga zaharul si se mai lasa un pic sa fiarba pina se topeste zaharul.
Se topeste la bain marie untul de cacao si uleiul de palmier.
Cind se mai racesc toate un pic se mixeaza meiul, uleiurile si bananele, extractul de vanilie si semintele risnite bine. se pune praful de sare si mierea dupa gust.
Se separa jumatate din cantitate in alt recipient si se adauga cacao. Se lasa apoi la congelator cateva ore (7-8), apoi cu o cupa de inghetata se pun gramajoarele in farfurii. Se orneaza. Eu i-am pus o pata de culoare dintr-o alta inghetata cu pepene galben si bucatele de ciocolata.
Se pune la congelator.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii