autor:

Fara foto

» » Inghetate

Inghetata

Autor: Andreea Musat (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Musat (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 500 ml frisca lichida, arome

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

110 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa.Separat se bat albusurile spuma si se bate frisca.Dupa aceea se amesteca toate compozitiile si se pun diverse arome.Le puteti pune in mai multe caserole si puteti pune vanilie,cappucino,capsuni,banane etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu capsuni si pepene rosu

Inghetata cu capsuni si pepene rosu

Spalam capsunele si le taiem pe jumatate. Taiem felia de pepene si scoatem samburii si o taiem

0 voturi    0 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Inghetata cu cacao si nuci

Inghetata cu cacao si nuci

Se da laptele in clocot, se adauga zaharul si se tine pe foc pana cand acesta se dizolva.Se trage

13 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Super !

  • Fara foto

    elena , 04 iulie 2008

    ffffffffffffffffffffff..........buna. delicioasa.o recomand tuturor mai ales cu vanilie

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

110 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • arome

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Inghetata sau shake din fructe si atat