autor:

anuta

» » Aperitive

Inimioare cu chimen

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
cca.500 g faina,un pachet margarina,200 ml smantana,200 g branza oaie,un ou,chimen,sare grunjoasa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica.Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider
2.Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm,se ung cu oul batut,se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se aseaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se dau la copt in cuptorul incalzit,la foc potrivit,cca.25-30 minute,pana ce se rumenesc usor.Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca.Se servesc dupa ce s-au racit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute de legume

Chiftelute de legume

Am decongelat dovlecelul, l-am dat la blander si l-am pus intr-o sita la scurs. Cartofii si morcovii

5 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei: Se spala dovleceii, se curata de coaja si

3 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • cca.500 g faina,un pachet margarina,200 ml smantana,200 g branza oaie,un ou,chimen,sare grunjoasa

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pate de casa