1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica.Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider
2.Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm,se ung cu oul batut,se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se aseaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se dau la copt in cuptorul incalzit,la foc potrivit,cca.25-30 minute,pana ce se rumenesc usor.Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca.Se servesc dupa ce s-au racit.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii