autor:

Cristina_Vintu

» » Dulciuri diverse

Inimioare de marțipan

Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2014

Ingrediente
100 g marțipan galben, 100g ciocolata amaruie, 50 ml friscă lichidă, 10 g ciocolata albă

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Simplu și de maxim efect ...punem biluțe de marțipan in formele de inimioare, le lăsăm aprox.30 min si apoi le scoatem cu grijă cu ajutorul unei scobitori. Intre timp, pe aburi topim ciocolata amaruie cu frisca lichidă. După ce am scos inimioarele din formă le trecem prin sosul de ciocolată și le asezăm usor pe un gratar ori pur si simplu pe folie de aluminiu. Le lăsăm la racit și apoi le decorăm după bunul plac..eu le-am decorat cu un pic de ciocolata albă topită..



Sunt delicioase, nu foarte dulci..ca să nu mai zic că merg perfect oferite cadou de Ziua Indragostiților...:)



Spor si ginduri bune! :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de marțipan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Choux a la creme

Choux a la creme

Se fierbe laptele cu untul, zaharul si sarea. Cand da in clocot, se adauga faina si se amesteca

4 voturi    3 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Muffins

Muffins

Se amesteca ingredientele solide si cele lichide separat, apoi ultimele se pun peste primele si se

3 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Naty Mitric Scutece Ieftine , 13 februarie 2014

    mniam mniam

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 100 g marțipan galben
  • 100g ciocolata amaruie
  • 50 ml friscă lichidă
  • 10 g ciocolata albă

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina_Vintu
Tort cu friscă si capșuni

Tort cu friscă si capșuni

Blat: se mixează ouăle cu zaharul pină iși dublează volumul si au o consistență pufoasă si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

De-a lungul timpului am tot incercat rețete de eclere, insa nici una nu a fost la fel de gustoasă

9 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Alcazare