Simplu și de maxim efect ...punem biluțe de marțipan in formele de inimioare, le lăsăm aprox.30 min si apoi le scoatem cu grijă cu ajutorul unei scobitori. Intre timp, pe aburi topim ciocolata amaruie cu frisca lichidă. După ce am scos inimioarele din formă le trecem prin sosul de ciocolată și le asezăm usor pe un gratar ori pur si simplu pe folie de aluminiu. Le lăsăm la racit și apoi le decorăm după bunul plac..eu le-am decorat cu un pic de ciocolata albă topită..
Sunt delicioase, nu foarte dulci..ca să nu mai zic că merg perfect oferite cadou de Ziua Indragostiților...:)
Spor si ginduri bune! :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii