autor:

Fara foto

» » Prajituri

Izvor de ciocolata

Autor: Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2015

Ingrediente
160 gr ciocolata neagra,80 gr de unt, oua,2 galbenusuri,70 gr zahar pudra,1 esenta de vanilie,30 gr faina, un praf de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Topiti ciocolata impreuna cu untul la foc mic, la bain-marie amestecand continuu.Dupa topirea ciocolatei adaugati peste aceasta zaharul pudra si amestecati cu un tel pana se omogenizeaza.Adaugati ouale, esenta de vanilie si omogenizati,apoi adaugati faina, praful de sare si amestecati.Compozitia se pune in forme de briose in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 10 minute.Aceasta compozitie este pentru 4 portii
Daca ti-a placut reteta noastra "Izvor de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes: Mixati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema pufoasa. Adaugati extractul de vanilie

2 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Rulada cu nuca

Rulada cu nuca

Mod de preparare: Se framanta un aluat din aceste ingrediente:rama maestro,oua,faina,coaja rasa

19 voturi    10 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 160 gr ciocolata neagra,80 gr de unt, oua,2 galbenusuri,70 gr zahar pudra,1 esenta de vanilie,30 gr faina
  • un praf de sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Iorgu Eugenia Alexandra
Chec cu mere

Chec cu mere

Incingem cuptorul. Separam albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi

2 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Prajitura rasturnata cu mere

Prajitura rasturnata cu mere

Mod de preparare:Incepem prin prepararea caramelului: punem untul si zaharul pe foc la temperatura

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Rulouri pufoase cu visine si lamaie

Rulouri pufoase cu visine si lamaie

ALUAT: Faina o amestecati cu praful de sare si 4 linguri de zahar. Peste laptele incalzit adaugati

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tarta de lamaie