autor:

LUBITA

» » , , Budinci, Dulciuri diverse, Spume si creme dulci

Jeleu de ciocolata

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2017

Ingrediente
250 g ciocolata amaruie, 500 ml lapte, 1 plic foi de gelatina Dr.Oetker, 2 linguri dulceata, ciocolata alba rasa, migdale taiate marunt pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece 5 min; dupa omogenizare, se lasa vasul deoparte sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei (bucatarie).

Intr-un bol se amesteca dulceata cu 3 linguri ciocolata alba rasa, se imparte in forme mici de silicon, apoi se umplu cu jeleu si se lasa la frigider, cateva ore sa se intareasca.

Se rastoarna pe un platou sau farfurii mici individuale, se presara deasupra migdale si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Tort cu ciocolata alba si jeleu de zmeura

Tort cu ciocolata alba si jeleu de zmeura

Blaturile Daca vreti un tort normal, la 2-3 kg, puteti face un singur blat. Este suficient, si se

6 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
Tarta cu crema de ciocolata si jeleu cu fructe de padure

Tarta cu crema de ciocolata si jeleu cu fructe de padure

Mie imi place sa fac blatul la robotul de bucatarie, pun untul rece taiat cuburi si faina mixez de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 1 plic foi de gelatina Dr.Oetker
  • 2 linguri dulceata
  • ciocolata alba rasa
  • migdale taiate marunt pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Malabi cu fructe de padure Malabi cu fructe de padure

Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit. Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Budinci
Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Nutella