autor:

LUBITA

» » , , Budinci, Dulciuri diverse, Spume si creme dulci

Jeleu de ciocolata

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2017

Ingrediente
250 g ciocolata amaruie, 500 ml lapte, 1 plic foi de gelatina Dr.Oetker, 2 linguri dulceata, ciocolata alba rasa, migdale taiate marunt pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece 5 min; dupa omogenizare, se lasa vasul deoparte sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei (bucatarie).

Intr-un bol se amesteca dulceata cu 3 linguri ciocolata alba rasa, se imparte in forme mici de silicon, apoi se umplu cu jeleu si se lasa la frigider, cateva ore sa se intareasca.

Se rastoarna pe un platou sau farfurii mici individuale, se presara deasupra migdale si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Cheesecake cu ciocolata si jeleu de zmeura

Cheesecake cu ciocolata si jeleu de zmeura

Pentru blat: punem biscuitii in vasul robotului de bucatarie si ii macinam. Adaugam untul topit,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuni

Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuni

Amestecam frisca lichida cu Green sugar si punem pe foc intr-un vas cu fundul mai gros si lasam sa

4 voturi    4 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 1 plic foi de gelatina Dr.Oetker
  • 2 linguri dulceata
  • ciocolata alba rasa
  • migdale taiate marunt pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Tiramisu cu fructe de pãdure Tiramisu cu fructe de pãdure

Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece". La noi e incã

16 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Sorbet de lamaie aromat