autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Retete vegetariene

Kacha / Kasha/Caşa

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 1 cană de hrişcă, - 1 cană şi jumătate de apa, - sare, - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Kacha / Kasha





Pune la fiert apa sărată si uleiul, când fierbe, adaugă hrişca .

Când reîncepe fierberea, stinge focul, acoperă cu un capac şi cu un şervet pus în 4.

După 15 mn, apa trebuie să fie absorbită şi preparatul să se detaşeze.

E ca la pilaful de orez.
Este o mâncare de origine rusească.
Am găsit hrişca în magazin mai mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Kacha / Kasha/Caşa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pizza cu vinete, menta si telemea de bivolita

Pizza cu vinete, menta si telemea de bivolita

Pentru blat,amesteca 100 ml lapte caldut cu zahar si drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10

1 vot    1 comentariu
4h
Retete vegetariene
Gratin Dauphinois/Cartofi gratinati

Gratin Dauphinois/Cartofi gratinati

O noua reteta din Turul Frantei prezentata la Eurosport. De data aceasta, o reţetă populară în

46 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 cană de hrişcă
  • - 1 cană şi jumătate de apa
  • - sare
  • - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

114 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Rulada raw vegana