autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Retete vegetariene

Kacha / Kasha/Caşa

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 1 cană de hrişcă, - 1 cană şi jumătate de apa, - sare, - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Kacha / Kasha





Pune la fiert apa sărată si uleiul, când fierbe, adaugă hrişca .

Când reîncepe fierberea, stinge focul, acoperă cu un capac şi cu un şervet pus în 4.

După 15 mn, apa trebuie să fie absorbită şi preparatul să se detaşeze.

E ca la pilaful de orez.
Este o mâncare de origine rusească.
Am găsit hrişca în magazin mai mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Kacha / Kasha/Caşa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pasta de pastai galbene

Pasta de pastai galbene

Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba

7 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Icre din mei cu maioneza din lapte de soia

Icre din mei cu maioneza din lapte de soia

Se fierbe meiul pana cand meiul este fiert. Se lasa sa se raceasca dupa care se pune intr-un castron,se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 cană de hrişcă
  • - 1 cană şi jumătate de apa
  • - sare
  • - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fasole galbena cu legume