autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Retete vegetariene

Kacha / Kasha/Caşa

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 1 cană de hrişcă, - 1 cană şi jumătate de apa, - sare, - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Kacha / Kasha





Pune la fiert apa sărată si uleiul, când fierbe, adaugă hrişca .

Când reîncepe fierberea, stinge focul, acoperă cu un capac şi cu un şervet pus în 4.

După 15 mn, apa trebuie să fie absorbită şi preparatul să se detaşeze.

E ca la pilaful de orez.
Este o mâncare de origine rusească.
Am găsit hrişca în magazin mai mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Kacha / Kasha/Caşa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Amestec de condimente mediteraneene

Amestec de condimente mediteraneene

Toate ierburile si condimentele se amesteca si se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic intr-un

6 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Coctail energizant din fructe si seminte

Coctail energizant din fructe si seminte

Asa cum stim, nutritionistii ne recomanda 5 mese pe zi, adica trei mese principale si doua gustari.

5 voturi    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 cană de hrişcă
  • - 1 cană şi jumătate de apa
  • - sare
  • - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Briose din faina integrala cu roscove , branza de vaci si banana