autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Retete vegetariene

Kacha / Kasha/Caşa

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 1 cană de hrişcă, - 1 cană şi jumătate de apa, - sare, - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Kacha / Kasha





Pune la fiert apa sărată si uleiul, când fierbe, adaugă hrişca .

Când reîncepe fierberea, stinge focul, acoperă cu un capac şi cu un şervet pus în 4.

După 15 mn, apa trebuie să fie absorbită şi preparatul să se detaşeze.

E ca la pilaful de orez.
Este o mâncare de origine rusească.
Am găsit hrişca în magazin mai mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Kacha / Kasha/Caşa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vermicelli cu ciuperci urechi de lemn si sparanghel salbatic

Vermicelli cu ciuperci urechi de lemn si sparanghel salbatic

Intr-un vas punem pasta de orez si o acoperim in totalitate cu apa,se lasa circa 30 minute,nu mai

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 cană de hrişcă
  • - 1 cană şi jumătate de apa
  • - sare
  • - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

89 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Flan dietetic de dovlecei …cu doua fete