Se amestec bine ingredientele pentru chiftele, se condimentează după gust. Pasta astfel obţinută se modelează ca şi mici.
Se pun pe grătar, atât cât să prindă o crustă.
Vinetele se spală şi se taie în felii foarte subţiri pe lung.
Se sărează, se stropesc un pic cu ulei şi se pun pe gratar circa 3-4 minute.
Pe fiecare felie de vânătă se pune o chiftea şi se rulează.
Punem în tavă toate aceste rulouri şi între ele adăugăm bucăţi mari de roşii şi ardei.
Într-un castron preparăm un sos din pasta de tomate şi un pic de apă pe care îl condimentăm după gust (noi am pus sare, piper şi cimbru).
Acest sos se tornă peste rulouri şi se dă tava la cuptor pentru 30-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii