autor:

» » Aperitive

Kebap-2 portii

Autor: mirel parvan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirel parvan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
carne de miel, pui, vitel, peste (250-300 g), ceapa(2), ardei gras verde si kapia rosu (cite o bucata din fiecare), ciuperci(2), 50g unt, rosie(1) si 6 felii paine.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi (4-5 cm) si se caleste in unt; cand e calita bine (aproape prajita) se adauga ceapa, ardeiul si ciupercile taiate patratele si se continua pana se rumenesc bine de tot cand se adauga o rosie taiata marunt si se continua inca 5 min.

Se sareaza, pipereaza se pune un varf de lingurita de ardei iute(taiat marunt de tot),putin cimbru etc.

Feliile de paine se prajesc si cand amestecul este gata se pune intr-un vas de tabla fara maner sau Iena cu feliile de paine pe margine.Se orneaza cu patrunjel si marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebap-2 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de miel
  • pui
  • vitel
  • peste (250-300 g)
  • ceapa(2)
  • ardei gras verde si kapia rosu (cite o bucata din fiecare)
  • ciuperci(2)
  • 50g unt
  • rosie(1) si 6 felii paine.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Medalion de pui