autor:

Fara foto

» » Aperitive

Kebap-2 portii

Autor: mirel parvan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirel parvan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
carne de miel, pui, vitel, peste (250-300 g), ceapa(2), ardei gras verde si kapia rosu (cite o bucata din fiecare), ciuperci(2), 50g unt, rosie(1) si 6 felii paine.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi (4-5 cm) si se caleste in unt; cand e calita bine (aproape prajita) se adauga ceapa, ardeiul si ciupercile taiate patratele si se continua pana se rumenesc bine de tot cand se adauga o rosie taiata marunt si se continua inca 5 min.

Se sareaza, pipereaza se pune un varf de lingurita de ardei iute(taiat marunt de tot),putin cimbru etc.

Feliile de paine se prajesc si cand amestecul este gata se pune intr-un vas de tabla fara maner sau Iena cu feliile de paine pe margine.Se orneaza cu patrunjel si marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebap-2 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciuperci si sunca

Tarta cu ciuperci si sunca

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de miel
  • pui
  • vitel
  • peste (250-300 g)
  • ceapa(2)
  • ardei gras verde si kapia rosu (cite o bucata din fiecare)
  • ciuperci(2)
  • 50g unt
  • rosie(1) si 6 felii paine.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute de pui cu susan