autor:

Fara foto

» » Prajituri

Keks de ciocolata

Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
margarina 200g, cacao 100g, lapte 125ml, zahar 250g, 4 oua, faine 320g, soda bicarbonat 0,5g, otet, stafide 50g, nuca 50g

Dificultate: Medie Timp: 2h

37 voturi

Mod de preparare

Margarina topeste pe foc, adauga zahar si cacao, mesteca foarte bine pana sa topiasca zahar, punem lapte si lasam sa raciasca. Adaugam ouele, mestecam cu mixer, punem faine si soda cu jumate lingura de otet (ca sa faca spuma), mestecam, punem in sfarsit stafide si nuca. Forma pentru keks facem cu ulei sau cu margarina, punem acolo aluat si in cuptor incalzit. Tinem cam 45 de minute. Verificam cu betisor lung, pana betisor nu intra in keks liber si iese uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Keks de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Beghrir - clatite marocane

Beghrir - clatite marocane

Cana folosita pentru ingrediente are 240 ml. Se pune apa cu drojdia in blender si se amesteca la

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Vanilla Christmas Muffins

Vanilla Christmas Muffins

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se bate untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga

4 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

37 voturi

Ingrediente

  • margarina 200g
  • cacao 100g
  • lapte 125ml
  • zahar 250g
  • 4 oua
  • faine 320g
  • soda bicarbonat 0,5g
  • otet
  • stafide 50g
  • nuca 50g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chinezoaica