Se bat ouale cu zaharul,apoi se adauga untul topit,faina,praful de copt si mai apoi cacaoa.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,se da la cuptorul incins 180°c pentru 20 min.mai bine zis pana trece testul scobitorii.
Dupa racirea blatului se taie in doua si se pune un strat de nutella si unul de frisca montata in prealabil.Se orneaza cu zahar pudra si se baga la frigider.Se serveste rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii