Se bat ouale cu zaharul,apoi se adauga untul topit,faina,praful de copt si mai apoi cacaoa.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,se da la cuptorul incins 180°c pentru 20 min.mai bine zis pana trece testul scobitorii.
Dupa racirea blatului se taie in doua si se pune un strat de nutella si unul de frisca montata in prealabil.Se orneaza cu zahar pudra si se baga la frigider.Se serveste rece.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii