autor:

» » , Aperitive, Fripturi

Kitoza

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Carne de vita, ciuperci, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Este una dintre mancarurile favorite In Madagascar. Carnea de vita este taiata, asezata pe o sarma la uscat. Carnea se va usca in cateva ore. Feliile se pun la parlit in asa fel incat carnea sa nu arda. Carnea trebui inlatura de pe foc imediat ce incepe sa devina crocanta. Se consuma cu ciuperci, la micul dejun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kitoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Carne de vita
  • ciuperci
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Porc cu ghimbir si orez basmati