autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Fripturi

Kitoza

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Carne de vita, ciuperci, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Este una dintre mancarurile favorite In Madagascar. Carnea de vita este taiata, asezata pe o sarma la uscat. Carnea se va usca in cateva ore. Feliile se pun la parlit in asa fel incat carnea sa nu arda. Carnea trebui inlatura de pe foc imediat ce incepe sa devina crocanta. Se consuma cu ciuperci, la micul dejun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kitoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
frigarui de pui cu legume

frigarui de pui cu legume

Carnea de pui am taiat-o bucatele potrivite,si-am condimentat cu suc de lamaie, paprika,piper,sare

9 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura  din pulpe la cuptor

Friptura din pulpe la cuptor

Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le

18 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-