autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Dulciuri diverse

Koch de cornuri

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
3 cornuri, 2 oua, 1 cana lapte, 1 zahar vanilinat, 6 linguri zahar, jumatate borcan gem fin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu cele doua galbenusuri, 4 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Se toarna peste cornurile taiate felii si se lasa sa se inmoaie. Se aseaza cornurile intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, se pune gem fin peste cornuri, apoi se pune deasupra si bezeaua facuta din cele doua albusuri cu 2 linguri de zahar. se pune in cuptor pana se rumeneste bezeaua.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Koch de cornuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Pot sa inlocuiescin cornurile cu piine piine care-mi ramane mai veche ...sau tre sa fie o piine mai dulce ? Arata super!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Cred ca e foarte bun si se face atat de simplu. Am sa incerc si eu

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      e o reteta usoara si buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Trebuie sa fie tare bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Ft interesant!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Cu gem de cpşuni e minunat!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      La felul asta de mincare eu ii spun budinca de cornuri. Eventual se poate adauga niste brinza proaspata de vaci.

    • Ildiko Maria Molnos

      Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 20 iunie 2008

      Mie imi place foarte mult gemul de capsuni. Nu am avut de casa, dar e la fel de bun si cel din comert!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 cornuri
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 1 zahar vanilinat
  • 6 linguri zahar
  • jumatate borcan gem fin

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

278 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

Lucica (Chef de cuisine)

Pot sa inlocuiescin cornurile cu piine piine care-mi ramane mai veche ...sau tre sa fie o piine mai dulce ? Arata super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi