autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Dulciuri diverse

Koch de cornuri

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
3 cornuri, 2 oua, 1 cana lapte, 1 zahar vanilinat, 6 linguri zahar, jumatate borcan gem fin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu cele doua galbenusuri, 4 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Se toarna peste cornurile taiate felii si se lasa sa se inmoaie. Se aseaza cornurile intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, se pune gem fin peste cornuri, apoi se pune deasupra si bezeaua facuta din cele doua albusuri cu 2 linguri de zahar. se pune in cuptor pana se rumeneste bezeaua.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Koch de cornuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu rubarba

Prajitura cu rubarba

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar). Ouale

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

1) Punem laptele la fiert impreuna cu¨: -coaja de lamiie si cea de portocala -zaharul -betisoarele

28 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Pot sa inlocuiescin cornurile cu piine piine care-mi ramane mai veche ...sau tre sa fie o piine mai dulce ? Arata super!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Cred ca e foarte bun si se face atat de simplu. Am sa incerc si eu

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      e o reteta usoara si buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Trebuie sa fie tare bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Ft interesant!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Cu gem de cpşuni e minunat!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      La felul asta de mincare eu ii spun budinca de cornuri. Eventual se poate adauga niste brinza proaspata de vaci.

    • Ildiko Maria Molnos

      Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 20 iunie 2008

      Mie imi place foarte mult gemul de capsuni. Nu am avut de casa, dar e la fel de bun si cel din comert!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 cornuri
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 1 zahar vanilinat
  • 6 linguri zahar
  • jumatate borcan gem fin

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

274 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

Lucica (Chef de cuisine)

Pot sa inlocuiescin cornurile cu piine piine care-mi ramane mai veche ...sau tre sa fie o piine mai dulce ? Arata super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cheesecake