Pregatire:
Ceapa se curata,se spala,se toaca fin sau se da in blender
Ghimbirul se curata de coaja,se rada fin sau se da pe blender
Usturoiul se curata,se zdrobeste sau se da pe blender
Gelatina se dizolva in putina apa,
Patrunjelul si coriandrul se spala si se toaca fin,
Preparare:
Precatirea propriuzisa incepe cu o zi inainte sau cu minim 8 ore inainte pentru ca amestecul sa se macereze putin la fel ca pasta de mici.Iese si daca pregatiti cu o ora doua inainte.
Ceapa,usturoiul,ghimbirul,patrunjelul,curry,sosul soia si gelatina se amesteca obtinand o pasta care trebuie incorporata in carne.Compozitia se condimenteaza si se lasa la rece pana in momentul prepararii.Varianta originala consta in a face niste bile mari care se prajesc in ulei de palmier.In varianta care v-o propun,modelati compozitia pe capatul unui bat de frigaruie,sa imbrace capatul batului ca un mic baton cativa centimetri.Puneti betele vertical in ulei de palmier incins.Cand sunt gata,le scoateti pe hartie absorbanta.
Servire:
Aceasta varianta koftas,reprezinta o gustare ce poate fi consumata atat calda cat si rece,carnea fiind slaba.
Se pot consuma si ca preparat de baza,alaturi de diferite garnituri si salute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii