autor:

AndreeaGraversen25

» » Mancaruri cu carne

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Danemarca


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Danemarca


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, , 10 g unt, 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g), 500 g ciuperci taiete in sferturi, ½ l sos alb, ½ pot de tomate tocat (cca 200g), 1 dl pătrunjel tocat, 1 ½ lingurita de sare grunjoasă, piper proaspăt, , Decorare, , ramuri patrunjel verde, Accesorii, , 320 g orez, al vapor, Timp de gatire:, Aproximativ 15 min. la 250 °

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca ½ minut pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pun intr-un vas apt pentru microunde ( marimea vasului trebuie sa fie aprox 5x18x31cm).Se frig ciupercile pentru aproximativ 5 minute.Se adauga sosul alb, rosile,patrunjelul,sare,piper,si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta sosul si se adauga peste cotlete. Se pun in mijlocul cuptorului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu masline

Limba de porc cu masline

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

Aripioarele se spala bine,se taie in doua fiecare aripioara,se da cu sare,piper,boia dulce si se

6 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Am sa incerc si eu,cred ca este buna.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Interesanta reteta!

  • marin claudia

    marin claudia (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    E foarte buna mincarea daneza.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Danezii gatesc minunat. Sunt adeptii sosurilor absolut delicioase.

    • Fara foto

      AndreeaGraversen25 , 24 octombrie 2009

      In general toate retele daneze sunt foarte bune...Soacra mea m-a invatat....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Suna foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 10 g unt
  • 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g)
  • 500 g ciuperci taiete in sferturi
  • ½ l sos alb
  • ½ pot de tomate tocat (cca 200g)
  • 1 dl pătrunjel tocat
  • 1 ½ lingurita de sare grunjoasă
  • piper proaspăt
  • Decorare
  • ramuri patrunjel verde
  • Accesorii
  • 320 g orez
  • al vapor
  • Timp de gatire:
  • Aproximativ 15 min. la 250 °

Raporteaza reteta

Retete
de AndreeaGraversen25
Supa de curry cu pachetele de varza

Supa de curry cu pachetele de varza

Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se

4 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Tartalete  cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Se fierbe filetele de pui ( de preferinta am folosit filet in loc de pui intreg).Se spala bine puiul/filetele

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Estera Flori (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu,cred ca este buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui cu masline , in stil italian