autor:

AndreeaGraversen25

» » Mancaruri cu carne

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Danemarca


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Danemarca


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, , 10 g unt, 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g), 500 g ciuperci taiete in sferturi, ½ l sos alb, ½ pot de tomate tocat (cca 200g), 1 dl pătrunjel tocat, 1 ½ lingurita de sare grunjoasă, piper proaspăt, , Decorare, , ramuri patrunjel verde, Accesorii, , 320 g orez, al vapor, Timp de gatire:, Aproximativ 15 min. la 250 °

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca ½ minut pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pun intr-un vas apt pentru microunde ( marimea vasului trebuie sa fie aprox 5x18x31cm).Se frig ciupercile pentru aproximativ 5 minute.Se adauga sosul alb, rosile,patrunjelul,sare,piper,si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta sosul si se adauga peste cotlete. Se pun in mijlocul cuptorului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi

Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa

11 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam

40 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Am sa incerc si eu,cred ca este buna.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Interesanta reteta!

  • marin claudia

    marin claudia (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    E foarte buna mincarea daneza.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Danezii gatesc minunat. Sunt adeptii sosurilor absolut delicioase.

    • Fara foto

      AndreeaGraversen25 , 24 octombrie 2009

      In general toate retele daneze sunt foarte bune...Soacra mea m-a invatat....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Suna foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 10 g unt
  • 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g)
  • 500 g ciuperci taiete in sferturi
  • ½ l sos alb
  • ½ pot de tomate tocat (cca 200g)
  • 1 dl pătrunjel tocat
  • 1 ½ lingurita de sare grunjoasă
  • piper proaspăt
  • Decorare
  • ramuri patrunjel verde
  • Accesorii
  • 320 g orez
  • al vapor
  • Timp de gatire:
  • Aproximativ 15 min. la 250 °

Raporteaza reteta

Retete
de AndreeaGraversen25
Supa de curry cu pachetele de varza

Supa de curry cu pachetele de varza

Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se

4 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Tartalete  cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Se fierbe filetele de pui ( de preferinta am folosit filet in loc de pui intreg).Se spala bine puiul/filetele

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Estera Flori (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu,cred ca este buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Vol au vent cu pui