Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 10 g unt
  • 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g)
  • 500 g ciuperci taiete in sferturi
  • ½ l sos alb
  • ½ pot de tomate tocat (cca 200g)
  • 1 dl pătrunjel tocat
  • 1 ½ lingurita de sare grunjoasă
  • piper proaspăt
  • Decorare
  • ramuri patrunjel verde
  • Accesorii
  • 320 g orez , al vapor
  • Timp de gatire:
  • Aproximativ 15 min. la 250 °

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca ½ minut pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pun intr-un vas apt pentru microunde ( marimea vasului trebuie sa fie aprox 5x18x31cm).Se frig ciupercile pentru aproximativ 5 minute.Se adauga sosul alb, rosile,patrunjelul,sare,piper,si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta sosul si se adauga peste cotlete. Se pun in mijlocul cuptorului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise