Gogosarii ii cureti de cotoare si seminte si ii speli bine sub jet de apa rece.
Ii lasi sa se usuce, ii tai in sferturi si ii dai prin masina de tocat.
Pui uleiul intr-o oala suficient de mare si adaugi gogosarii tocati, lasandu-i sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand (eu am folosit si o plita ca sa nu risc sa mi si lipeasca), pana cand se inmoaie (cca 90 minute).
In acest moment adaugi bulionul, sarea, piperul, zaharul si mustarul si lasi sa fiarba in continuare inca 90 de minute.
Cand gogosarul este bine fiert, adaugi otetul putin cate putin, cate o lingura la 5 minute, si lasi sa mai fiarba inca 15 minute din momentul in care ai terminat de adaugat otetul.
Nu uita sa mai amesteci din cand in cand.
Torni ketchup-ul in borcane, inchizi cu capace si dai la dunst uscat, intre paturi, pentru 24 de ore.
Etichetezi si asezi borcanele frumos, in camara, pentru cand vei avea nevoie de el.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii