1. se taie carnea in cuburi cu latura de 3 cm
2. se taie ceapa in jumatati
3. se aseaza carnea si ceapa intr-un vas tip jena, se adauga apa si uleiul, se acopera vasul cu capac si se da la cuptor pentru o ora si jumate la 200 grade
4. se da ghimbirul pe razatoare, se toaca usuroiul
5. se toaca scortisoara
6. se scoate vasul din cuptor si se adauga rosiile in bulion
7. se adauga condimentele: sarea, piperul, cardamonul, scortisoara, cuisoarele, tecile de coriandru, cuminul, garam masala (curry), ustoruiul si ghimbirul
8. se baga vasul jumate de ora la cuptor la 175 grade
9. se scoate vasul, se adauga iaurtul
10. se pune in farfurii si se serveste cu orez cu bob lung
Reteta e buna si cu carne de vita, desi este o adaptare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii