1. se taie carnea in cuburi cu latura de 3 cm
2. se taie ceapa in jumatati
3. se aseaza carnea si ceapa intr-un vas tip jena, se adauga apa si uleiul, se acopera vasul cu capac si se da la cuptor pentru o ora si jumate la 200 grade
4. se da ghimbirul pe razatoare, se toaca usuroiul
5. se toaca scortisoara
6. se scoate vasul din cuptor si se adauga rosiile in bulion
7. se adauga condimentele: sarea, piperul, cardamonul, scortisoara, cuisoarele, tecile de coriandru, cuminul, garam masala (curry), ustoruiul si ghimbirul
8. se baga vasul jumate de ora la cuptor la 175 grade
9. se scoate vasul, se adauga iaurtul
10. se pune in farfurii si se serveste cu orez cu bob lung
Reteta e buna si cu carne de vita, desi este o adaptare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii