Se amesteca iaurtul cu ouale, sarea si uleiul.
Faina se amesteca cu bicarbonatul apoi se adauga putin cate putin in compozitie si se framanta un aluat nelipicios.
Se rup bucati de aluat (depinde cat de mari doriti sa faceti langosile) aproximativ 75-80 de gr le-am facut eu.Se intind foi rotunde.
Se pune umplutura de branza doar pe o parte, se aduce o parte peste alta si se apasa cu furculita pe margini ca sa nu iasa umplutura la prajit,dar si pentru aspect.
Se incinge uleiul intr-o tigaie(cratita) si se prajesc langosile pe ambele parti numai la foc mic.
Se scot pe hartie absorbanta.
Aluatul este foarte pufos si nu trebuie lasat deloc la crescut (l-am lasat 15 minute ca pe orice aluat sa se odihneasca cum zic eu).
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii