Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si-au schimbat culoarea i-am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit-o pana s-a inmuiat. Am adaugat morcovul ras mic si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si-a schimbat culoarea, am pus o cescuta de apa si condimentele. Am adaugat sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.
Cat sosul fierbea, am fiert in apa cu sare foile. Apoi am asezat intr-o tava un rand de foi, mozzarella, sos cu carne, mozarella, si iar foi...... Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 4. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug. Se da la cuptor ptr 30 min.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii