autor:

Sim0na

» » Paste si pizza

Lasagna

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg carne tocata porc si vita, foi lasagna, 750 g mozzarella, 200 g parmezan, ½ ardei gras rosu, 1 morcov mic, 1 ceapa mica, 10 frunze busuioc, boia ardei iute, oregano, ardei iute tocat (peperoncino), 2 + 5 catei usturoi, suc de rosii, delikat, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si`a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele. Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.
Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr`o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozarella, si iar foi...... Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 5. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.
Se da la cuptor ptr 30 min.
Si se mananca pe nerasuflate!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Sosul de carne: Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Ardeiul

2 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Lasagna cu vinete

Lasagna cu vinete

1. Se pregateste sosul béchamel.Se toarna laptele intr-o cratita, se adauga morcovul, ceapa, frunza

8 voturi    7 comentarii
2h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Un deliciu !

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata porc si vita
  • foi lasagna
  • 750 g mozzarella
  • 200 g parmezan
  • ½ ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 10 frunze busuioc
  • boia ardei iute
  • oregano
  • ardei iute tocat (peperoncino)
  • 2 + 5 catei usturoi
  • suc de rosii
  • delikat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Farfale cu dovleac