autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Lasagna cu ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Foi de lazania care nu trebuie fierte, 400 gr de brinza galbena rasa (se poate folosi si brinza sarata), 1kg de rosii cojite sau o conserva de rosii de 500 gr, putin oregano, thimin, marva, 2-3 cepe, 400gr de ciuperci proaspete sau din conserva, 250 gr de smintina deasa, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Ptr sos: intr-o oala se pune putin ulei, se sfarima un catel de usturoi si se prajeste putin, dupa care se scoate. Se pun rosiile din conserve sau proaspete si sfarimate, se adauga sare, putin zahar si condimentele, se fierbe la foc mic 20 de minute. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei si se adauga si ciupercile si se prajesc putin.

Se unge un vas cu putin unt si se pune un strat de sos subtire, se pun foile de lasanga, o parte de ciuperci cu ceapa, se presara branza si putin sos si iarasi foi de lasagna si restul umpluturii. Se bat bine ouale cu smintina, putina sare si piper si se toarna deasupra. Se da la copt la 200 de grade (cuptorul incalzit dinainte), pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu vită și ciuperci

Lasagna cu vită și ciuperci

Am aflat, povestind cu unii și cu alții, că denumirea acestui preparat ar avea origini grecești;

5 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel

Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel

Curatati cepele si morcovul, tocati totul marunt, spalati si tocati ciupercile. Puneti la calit in

46 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    O bunatate.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

    putin mai diferita lasagna,dar probabil buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

    Imi place foarte,foarte mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Foi de lazania care nu trebuie fierte
  • 400 gr de brinza galbena rasa (se poate folosi si brinza sarata)
  • 1kg de rosii cojite sau o conserva de rosii de 500 gr
  • putin oregano
  • thimin
  • marva
  • 2-3 cepe
  • 400gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 250 gr de smintina deasa
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate.

Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Paste bolognesse gratinate