Ptr sos: intr-o oala se pune putin ulei, se sfarima un catel de usturoi si se prajeste putin, dupa care se scoate. Se pun rosiile din conserve sau proaspete si sfarimate, se adauga sare, putin zahar si condimentele, se fierbe la foc mic 20 de minute. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei si se adauga si ciupercile si se prajesc putin.
Se unge un vas cu putin unt si se pune un strat de sos subtire, se pun foile de lasanga, o parte de ciuperci cu ceapa, se presara branza si putin sos si iarasi foi de lasagna si restul umpluturii. Se bat bine ouale cu smintina, putina sare si piper si se toarna deasupra. Se da la copt la 200 de grade (cuptorul incalzit dinainte), pina se rumeneste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii