autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Lasagna cu ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Foi de lazania care nu trebuie fierte, 400 gr de brinza galbena rasa (se poate folosi si brinza sarata), 1kg de rosii cojite sau o conserva de rosii de 500 gr, putin oregano, thimin, marva, 2-3 cepe, 400gr de ciuperci proaspete sau din conserva, 250 gr de smintina deasa, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ptr sos: intr-o oala se pune putin ulei, se sfarima un catel de usturoi si se prajeste putin, dupa care se scoate. Se pun rosiile din conserve sau proaspete si sfarimate, se adauga sare, putin zahar si condimentele, se fierbe la foc mic 20 de minute. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei si se adauga si ciupercile si se prajesc putin.

Se unge un vas cu putin unt si se pune un strat de sos subtire, se pun foile de lasanga, o parte de ciuperci cu ceapa, se presara branza si putin sos si iarasi foi de lasagna si restul umpluturii. Se bat bine ouale cu smintina, putina sare si piper si se toarna deasupra. Se da la copt la 200 de grade (cuptorul incalzit dinainte), pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu vită și ciuperci

Lasagna cu vită și ciuperci

Am aflat, povestind cu unii și cu alții, că denumirea acestui preparat ar avea origini grecești;

5 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie

Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie

Besciamela: faina se amesteca cu laptele,nucsoara sare,piper,se omogenizeaza si se toarna peste untul

17 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    O bunatate.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

    putin mai diferita lasagna,dar probabil buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

    Imi place foarte,foarte mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • Foi de lazania care nu trebuie fierte
  • 400 gr de brinza galbena rasa (se poate folosi si brinza sarata)
  • 1kg de rosii cojite sau o conserva de rosii de 500 gr
  • putin oregano
  • thimin
  • marva
  • 2-3 cepe
  • 400gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 250 gr de smintina deasa
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor