autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Lasagna cu spanac si urda dulce

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
250g foi lasagna proaspete, 1 litru sos besamel, 400g spanac congelat, 200g urda dulce, 2 cepe, ulei ,1 lingura pasta de ardei dulce, 4-5 linguri de smantana, sare, 1/4 lingurita pasta de ardei iute, 150g cascaval razuit

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. Urda se faramiteaza cu o furculita si se adauga peste spanac impreuna cu pasta de ardei dulce , cea de ardei iute, sare dupa gust si smantana si se mai lasa la fiert 5 minute. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se incepe montarea lasagnei, care se face astfel: se acopera fundul tavii cu sos besamel, se aseaza o foaie de lasagna, apoi compozitie de spanac , se acopera spanacul cu 3-4 linguri de sos si se adauga o alta foaie de lasagna. Se repeta operatiile pana la ultima foaie peste care se toarna restul de sos si se presara cascavalul ras. Se da la cuptor pentru 40-45 minute, pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si urda dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu brinza

Paste cu brinza

Se fierb pastele se strecoara se amesteca cu brinza,zaharul ,ouale ,coaja rasa de lamie.zahar vanilinat.Se

2 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza Florentina

Pizza Florentina

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii. 2. Aşezaţi: şunca, salamul,

23 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Multumesc pentru idee "panseluta"! Nu m-am gandit ca as pute adauga marar la urda fiind in combinatie cu spanac. Dar data viitoare voi incerca si asa!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    foarte gustoasa aceasta reteta.incearca sa ii pui mult marar,eu asa o fac,sa vezi ce nebunie de gust iese.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Multumesc pentru aprecieri!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Ti-a iesit foarte frumos.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      merçi pt reteta!felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Apetisanta reteta ta si arata tare bine...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte interesanta reteta....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Gustoasa reteta ta!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250g foi lasagna proaspete
  • 1 litru sos besamel
  • 400g spanac congelat
  • 200g urda dulce
  • 2 cepe
  • ulei ,1 lingura pasta de ardei dulce
  • 4-5 linguri de smantana
  • sare
  • 1/4 lingurita pasta de ardei iute
  • 150g cascaval razuit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Multumesc pentru idee "panseluta"! Nu m-am gandit ca as pute adauga marar la urda fiind in combinatie cu spanac. Dar data viitoare voi incerca si asa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu creveți și zucchini