Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. Urda se faramiteaza cu o furculita si se adauga peste spanac impreuna cu pasta de ardei dulce , cea de ardei iute, sare dupa gust si smantana si se mai lasa la fiert 5 minute. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se incepe montarea lasagnei, care se face astfel: se acopera fundul tavii cu sos besamel, se aseaza o foaie de lasagna, apoi compozitie de spanac , se acopera spanacul cu 3-4 linguri de sos si se adauga o alta foaie de lasagna. Se repeta operatiile pana la ultima foaie peste care se toarna restul de sos si se presara cascavalul ras. Se da la cuptor pentru 40-45 minute, pana se rumeneste frumos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii