LASAGNA DELICATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi de lasagna - 1 pachet
  • Carne de pui tocata - 500 gr
  • Dovlecei - 1 kg
  • Ceapa verde - 1 legatura
  • Usturoi verde - 1 legatura
  • Suc de rosii - 400 gr
  • Smantana - 200 gr
  • Sare si piper
  • Parmezan - 300 gr
  • Cascaval - 400 gr

Mod de preparare

Carnea de pui se trage la tigaie cu usturoi, ceapa verde si dovleceii razuiti.

Dupa ce sunt patrunsi se adauga smantana si sucul de rosii.

Se mai da in cateva clocote.

Acest sos se aseaza apoi in straturi alternativ cu foi de lasagna, sos bechamel si parmezan razuit.

Se razuieste cascaval la suprafata si se da la cuptor 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise