Carnea de pui se trage la tigaie cu usturoi, ceapa verde si dovleceii razuiti.
Dupa ce sunt patrunsi se adauga smantana si sucul de rosii.
Se mai da in cateva clocote.
Acest sos se aseaza apoi in straturi alternativ cu foi de lasagna, sos bechamel si parmezan razuit.
Se razuieste cascaval la suprafata si se da la cuptor 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii