Incingeti cuptorul,gresati tava in care doriti sa faceti lasagna.Asezati 1/3 din feliile de rosii,un start de lasagna,puneti jumatate de sunca,jumatate de zucchini,jumatate din rosiile ramase si 1/3 din mozarella rasa.Acoperiti cu un alt strat de paste. Puneti peste sunca care a ramas,zucchini,rosiile si jumatate mozarella ramasa.Acoperiti cu restul de foi de lasagna. Puneti in tava peste lasagna sosul bechamel si restul de mozarella. Dati la cuptor pentru 40 pana la 45 minutes sau pana ce capata o culoare aurie .Scoateti din cuptor si lasati 10 minute la racit inainte de servire

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii