autor:

Vekas

» » Paste si pizza

LASAGNE BOLONESE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
(pentru 6 persoane(:, 15 foi de lasagna,, 600g.carne tocata,, 4 rosii fara pielita,, 2 catei de usturoi,, 2 cepe mari,, 250ml.sos Bechamel,, 80g.cascaval gruiere(ras),, 3 linguri ulei,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb lasagnele in apa sarata potrivit indicatiilor de pe pachet.Se scurg si se pun foile ,una langa alta, pe o planseta umezita.
2.Se curata ceapa si se toaca marunt.
3.Se spala rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete.
4.Se incalzeste uleiul intr-o tigaie cu marginile inalte,se adauga carnea si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit ci ceapa tocata timp de 5 minute.Se sareaza, pipereaza ,se adauga rosiile si se fierb impreuna 15 minute.
5.Se preincalzeste cuptorul la 210*C.
6.Intr-un vas de Jena ,se pun 2 linguri din sosul de carne si se acopera cu 3 foi de lasagne.Operatia se repeta de 3 ori.
7.Se varsa sosul Bechamel peste ultimul strat de lasagne ,se acopera cu 3 foi de lasagne,se pune iarasi sos de carne,din nou 3 foi de lasagne,peste care se presara cascavalul ras.
8.Preparatul se coace 30 de minute si se serveste imediat dupa scoaterea din cuptor, cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "LASAGNE BOLONESE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se amesteca drojdia cu zaharul, 3-4 linguri de apa calduta si 3 linguri de faina, se formeaza o maia

1 vot    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu pui in sos la cuptor

Paste cu pui in sos la cuptor

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servet. Il taiem fasii lunguiete, apoi cubulete potrivit

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Mie imi place tare mult lasagnia.Si eu fac destul de des.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Tentanta reteta.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Super reteta!O voi incerca , daca am timp.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 6 persoane(:
  • 15 foi de lasagna,
  • 600g.carne tocata,
  • 4 rosii fara pielita,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 cepe mari,
  • 250ml.sos Bechamel,
  • 80g.cascaval gruiere(ras),
  • 3 linguri ulei,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Mie imi place tare mult lasagnia.Si eu fac destul de des.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza